ΗΜΕΡΙΔΑ «Νέες Τεχνολογίες για Ενεργό Γήρανση»

Μέγεθος Κειμένου

Το ερευνητικό έργο MOBISERV του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών,  διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Νέες Τεχνολογίες για Ενεργό Γήρανση», η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013, στο Αμφιθέατρο Ι του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων – ΚΕΔΕΑ (3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη) στην  Θεσσαλονίκη.

 

Η ημερίδα φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αποτύπωσης των εξελίξεων στο πεδίο της ενεργούς γήρανσης με την βοήθεια των νέων τεχνολογιών, να φέρει σε επαφή επιστήμονες, φοιτητές  (πληροφορικής, ιατρικής, ψυχολογίας κλπ), επαγγελματίες υγείας και περιθάλποντες ηλικιωμένων και να επιτρέψει την ανταλλαγή εμπειριών με στόχο πάντα την ενημέρωση των φοιτητών και των επαγγελματιών υγείας.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι ανάγκες των ηλικιωμένων και οι τρόποι κάλυψής τους μέσω των νέων τεχνολογιών, προγράμματα ενίσχυσης μνήμης μέσω Η/Υ, κοινωνικά ρομπότ στην υπηρεσία ασθενών με άνοια κ.α.

Τιμή εισόδου 20,00€, Φοιτητές: 10,00€

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου (.pdf)

Πατήστε εδώγια να κατεβάσετε την φόρμα συμμετοχής (.docx)

Το βίντεο της ημερίδας είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμοhttp://www.auth.gr/video/16119

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

7 Απριλίου - Υγείας
11 Απριλίου - Κατά της Ασθενείας Πάρκινσον
15 Ιουνίου - Κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων
15 Σεπτεμβρίου - Κατά του Καρκίνου του Προστάτη
27 Σεπτεμβρίου - Καρδιάς
1 Οκτωβρίου  - Ηλικιωμένων
12 Οκτωβρίου - Αρθρίτιδας
14 Νοεμβρίου - Κατά του ΔιαβήτηTags

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ IN.GR

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι Εφημερεύοντα Φαρμακεία, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι Αναζήτηση φαρμάκων, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι