Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια

Μέγεθος Κειμένου

2ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας: « Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια: Πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα καθημερινής κλινικής πρακτικής»

 

Πότε:
22-23 Νοεμβρίου 2013

Πού:
Ξενοδοχείο Crowne Plaza

Οργανωτής:
Ελληνική Εταιρεία Άνοιας

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας έχει την τιμή και τη χαρά να σας ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 2ου Συνεδρίου Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας «Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια: πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα καθημερινής κλινικής πρακτικής» στις 22-23 Νοεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στην Αθήνα.

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία της νόσου Alzheimer και των άλλων μορφών άνοιας και παράλληλα, όπως διαφαίνεται και από τον τίτλο του Συνεδρίου, θα δοθούν πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα καθημερινής κλινικής πρακτικής.

Θα υπάρχει συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων ερευνητών και επίσης θα συμμετέχουν με εργαστήρια και παρουσιάσεις νεότεροι νευροεπιστήμονες με εμπειρία στο θέμα της Άνοιας. Στόχος μας είναι να καλύψουμε θέματα που απασχολούν τους ειδικούς ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας στο πεδίο των ανοϊκών συνδρόμων διεθνώς αλλά και να αναδείξουμε την Ελληνική εμπειρία και πραγματικότητα.

Ευελπιστώντας σε θετική ανταπόκριση από την πλευρά σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμβολή σας στην επιτυχή διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Με εκτίμηση,

 

Παρασκευή Σακκά
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 2ου Συνεδρίου Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας
Νευρολόγος – Ψυχίατρος
Πρόεδρος της Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας

Δείτε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

7 Απριλίου - Υγείας
11 Απριλίου - Κατά της Ασθενείας Πάρκινσον
15 Ιουνίου - Κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων
15 Σεπτεμβρίου - Κατά του Καρκίνου του Προστάτη
27 Σεπτεμβρίου - Καρδιάς
1 Οκτωβρίου  - Ηλικιωμένων
12 Οκτωβρίου - Αρθρίτιδας
14 Νοεμβρίου - Κατά του ΔιαβήτηTags

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ IN.GR

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι Εφημερεύοντα Φαρμακεία, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι Αναζήτηση φαρμάκων, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι